Ponosno objavljujemo da je o.a.d Marić, Mališić & Dostanić prepoznata od strane Benchmark Litigation u poslednjem istraživanju za 2019. godinu, kao vodeća kancelarija u Srbiji u rešavanju sporova iz sledećih oblasti: nekretnine, radni sporovi, stečajni i izvršni postupci.

Benchmark Litigation je nezavisna firma, osnovana 2008. godine, koja se bavi istraživanjem i rangiranjem advokatskih kancelarija u rešavanju sporova iz različitih oblasti privrede kao što su: nekretnine, prava konkurencije, arbitraža, stečajni postupci, prava intelektualne svojine, sporovi nastali iz transakcija i drugi. Publikacija je objavljena nakon dugoročnog istraživanja i prikupljanja podataka od strane kompanija kao strana u sporu i advokata.

Najistaknutiji pojedinci u kancelariji, tokom perioda istraživanja su advokati i partneri Veljko Dostanić, koji je prepoznat kao jedan od najboljih advokata na srpskom tržištu u gore pomenutim oblastima, kao i Oliver Radosavljević.

Najbolji pokazatelj rada kancelarije je mišljenje klijenta:

“Svaki aspekt naše saradnje je na najvećem profesionalnom nivou. Bili su u mogućnosti da se suoče sa svakom situacijom sa kojom smo se susreli tokom poslovanja. Odgovori na naše zahteve su bili uvek na vreme i instrukcije koje smo dobili su bile precizne, jasne i razumljive.“

Više informacija možete pronaći klikom na ovaj link