Marić, Mališić & Dostanić je inovativna, dinamična advokatska kancelarija usmerena na ostvarivanje interesa klijenata.

Mi smo uredno registrovano srpsko ortačko advokatsko društvo, sa četiri partnera i timom od 12 ljudi. Iako je svaki partner razvio specifičnu ekspertizu, radimo i funkcionišemo kao tim i tako osiguravamo sagledavanje svih pravnih aspekata slučaja.

Pružamo sveobuhvatan spektar pravnih usluga u oblasti poslovnog prava, a naročito: M & A, kompanijsko i privredno pravo, infrastrukturni projekti, energetika, nekretnine, javno-privatna partnerstva, privatizacije, bankarstvo i finansije, pravo konkurencije, telekomunikacije, intelektualna svojina, rešavanje sporova, radno pravo itd.

Naši klijenti su velike međunarodne korporacije, ugledne srpske i regionalne kompanije, banke i međunarodne finansijske institucije.

Naš cilj je da klijentima pružimo jedinstvenu podršku u poslovnim aktivnostima u Srbiji i regionu. Razumemo poslovnu klimu i pružamo najviši kvalitet pravnih usluga. Izgradili smo dugoročne odnose sa brojnim klijentima i njihov razvoj u Srbiji vidimo doživljavamo kao deo našeg uspeha.

Zbog toga smo jedna od vodećih advokatskih kancelarija u Srbiji.

Rangiranje i nagrade

U Novembru 2018, MMD je imenovan za advokata – savetnika pri ambasadi Francuske u Srbiji (“Avocat – conseil auprès de l’ambassade de France en Serbie”)

U Legal 500 izdanju za 2018. godinu, MMD je u trećem rangu u kategorijama Commercial, Corporate, M&A / Banking & Finance / Real Estate & Construction. Ovo izdanje navodi da kancelarija „pruža poslovno-orijentisane savete“ i „izvanredno poznaje tržište“. Citira Anu Marić, Rastka Mališića i Olivera Radosavljevića kao ključne partnere.

U Chambers Global i Chambers Europe, izdanju za 2018. godinu – kancelarija je rangirana u četvrtoj grupi u kategoriji Corporate / Commercial. U vodiču se navodi da MMD „prvenstveno savetuje multinacionalne klijente i njihova zavisna društva u Srbiji u M & A transakcijama, due diligence i regulatornim pitanjima. Aktivni u mandatima koji se tiču finansija, energetike, farmacije, proizvodnje hrane i građevinarstva „. Naši partneri – Ana Marić, Rastko Mališić i Oliver Radosavljević navode se kao istaknuti stručnjaci u ovim oblastima.

U IFLR 1000 vodiču za 2018. godinu, kancelarija je u drugom rangu u Project Development-u i trećem rangu u Financial and Corporate. Naš partner Ana Marić je rangirana kao Leading lawyer. Naša 4 partnera se redovno citiraju kao pravni eksperti u svojim oblastima u svim navedenim pravnim vodičima.